nieuws

AH opent drie pup’s in België

Buitenland

AH opent drie pup’s in België
ANP

ANTWERPEN – Albert Heijn opent dinsdag drie pick-uppoints in België. Deze komen aan de A12 (Antwerpen), in Gent en in Lokeren.

Klanten die via een afhaalpunt in België boodschappen willen afhalen kunnen online (AH.be) producten bestellen en kiezen uit een assortiment van 16.500 producten. De servicekosten bij een bestelling bedragen €4. Daar gaat een euro af wanneer de klant voor meer dan €100 bestelt.

Openingstijden

De openingstijden van het pick-uppoint in Antwerpen zijn: maandag tot en met zaterdag van 15.00 uur tot 20.00 uur. Voor Lokeren geldt: maandag tot en met donderdag en zaterdag 16.00 uur tot 20.00 uur en vrijdag 15.00 uur tot 20.00 uur. En als laatste Gent: maandag tot en met donderdag en zaterdag van 17.00 uur tot 20.00 uur en vrijdag van 15.00 uur tot 20.00 uur.

Nieuwe manier

De start van de uitrol van afhaalpunten noemt Albert Heijn België zelf een onderdeel van een nieuwe manier van boodschappen doen. ‘Bijna vier jaar na het openen van de eerste Belgische winkel in Brasschaat rolt Albert Heijn haar omni-channel aanpak uit. Zowel de nieuwe website (AH.be) als de nieuwe Bonuskaart spelen hierbij een belangrijke rol. Reserveer je boodschappen online, maak een persoonlijk boodschappenlijstje aan en print het af. Het volledige assortiment is zichtbaar met productinformatie, prijs en de wekelijkse bonusartikelen. Zodra iemand zijn Bonuskaart activeert, ontvangt die persoon persoonlijke en exclusieve deals en bedankjes zoals toegangtickets voor een pretpark. Deze worden automatisch op de Bonuskaart geladen en kan de klant verzilveren door de kaart te scannen’, meldt Albert Heijn België in een persbericht.

Reageer op dit artikel