nieuws

Dirk opent eerste winkel in Gouda

Branche & Bedrijf 3449

Dirk opent eerste winkel in Gouda
Bron: Detailresult

GOUDA – Dirk van den Broek heeft zijn eerste supermarkt in Gouda geopend.

De Dirk-supermarkt is gevestigd in een nieuw aangebouwd deel van winkelcentrum Goverwelle. John Belt is de trotse supermarktmanager in Gouda. De supermarkt is 7 dagen per week geopend en parkeren is gratis rondom het winkelcentrum. Qua indeling en signing doet de winkel sterk denken aan de pilotwinkel in Alblasserdam, met veel afbeeldingen van de gehele versketen en gekoelde en ongekoelde agf-producten naast elkaar in het schap.

Openingsdrukte: ‘rij tot halverwege parkeerterrein’

Volgens de supermarktketen zijn veel mensen een kijkje komen nemen bij de winkelopening. ‘Al vanaf 8.00 uur verzamelden de eerste klanten zich voor de deur’, aldus Dirk. ‘De rij bleef groeien tot aan halverwege het parkeerterrein.’ Om het wachten te verzachten hebben medewerkers van Dirk verse jus d’orange uitgedeeld. Ook na de opening om 9.00 uur zou het zo druk zijn geweest met geïnteresseerde klanten, dat soms de toegangsdeuren gesloten moesten worden. Op die manier wilde de keten iedereen de kans geven rustig de winkel te bezichtigen.

Dirk in winkelcentrum Goverwelle

Sinds november 2018 wordt er flink verbouwd in winkelcentrum Goverwelle. Het nieuwe winkelcentrum heeft inmiddels een nieuwe vloer, meer licht en meer uniformiteit in de uitstraling van de winkels. Dirk vestigt zich in een nieuw aangebouwd gedeelte van het centrum. Begin augustus kende het winkelcentrum een vernieuwde Albert Heijn.

Reageer op dit artikel