nieuws

Spar opent derde City Store in Breda

Branche & Bedrijf 883

Spar opent derde City Store in Breda

BREDA – Spar opent komende donderdag 24 oktober de derde ‘City Store’ in de Bredase binnenstad.

De formule verstevigt hiermee zijn positie in de Noord-Brabantse stad, na enige tijd uit beeld te zijn geweest. Eerder sloot Spar de winkel aan de Langendijk, waarna de formule in 2016 terugkeerde met de eerste City Store in de Willemstraat en daarna een City Store in de Ginnekenstraat.

Winkel richt zich op passanten en omwonenden

De nieuwe City Store komt volgens BN/De Stem in de Boschstraat 32 in het oude pand van speelgoed- en hobbywinkel Bliek. De winkel richt zich voor een groot deel op passanten en omwonenden en heeft een uitgebreid assortiment.

Filiaal biedt ‘unieke kans op meer dagelijks gemak’

Filiaalmanager is Djordy de Nooijer, die ook de Spar in de Willemstraat beheert. Volgens De Nooijer biedt de nieuwe City Store een ‘unieke kans om de consumenten nog meer dagelijks gemak te bieden.’ Dit gebeurt volgens hem al met succes op de twee andere City Store-locaties.

Reageer op dit artikel