nieuws

AH Vlaardingen in puin door plofkraak

Branche & Bedrijf 2726

VLAARDINGEN – De gevel van een Albert Heijn in Vlaardingen is weggeblazen door een plofkraak op een geldautomaat.

AH Vlaardingen in puin door plofkraak

Het gaat om de AH-vestiging aan de Doctor Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen. De ravage is afgelopen nacht rond 4.00 uur ontstaan door een plofkraak, blijkt uit berichtgeving door Zuid-Hollandse nieuwssite Hardnieuws.nl. Voor de supermarkt liggen brokstukken verspreid en de schade is enorm.

Gemunt op de pinautomaat

Volgens de nieuwssite hadden de daders het gemunt op de pinautomaat bij de supermarkt. Hulpdiensten zijn ingezet en de Explosieve Opruimingsdienst (EOD) doet onderzoek naar mogelijk aanwezige explosieven. De politie heeft een groot deel van de omgeving afgezet voor onderzoek. Twee daders zouden op de vlucht geslagen zijn na de plofkraak. Het is onduidelijk of zij geld buit hebben gemaakt.

Ravage Albert Heijn Vlaardingen

De ravage is groot, blijkt uit een video van MediaTV:

Lees ook (11 oktober 2019):

Plus Ouderkerk gesloten door plofkraak

Reageer op dit artikel