nieuws

Standaart nieuwe directeur Scoupy

Branche & Bedrijf 1065

Standaart nieuwe directeur Scoupy

HOOFDDORP – Martijn Standaart start per 1 oktober start als Director Scoupy, onderdeel van Sanoma Media Netherlands. Hij vervangt daarmee Maurits Priem die per 1 oktober afscheid neemt.

Priem vertrekt omdat de verdere integratie van Scoupy en Sanoma niet in zijn ambitie ligt. Martijn Standaart (45) heeft de laatste jaren gewerkt als Commercieel Directeur bij FC Utrecht waar hij verantwoordelijk was voor sales, marketing, data en e-commerce. Daarvoor was hij als Chief Commercial Officer actief bij Shopping Minds (2014-2016) en NRC Media (2010-2014). Voor NRC Media was hij jarenlang actief in diverse functies bij Reed Elsevier.

Commercie en data

Rob Kolkman, CEO Sanoma Media Netherlands in een persbericht rondom de functiewisseling: ‘Martijn heeft meer dan 20 jaar ervaring in het commerciële vak. Hij heeft bewezen de combinatie van commercie en data goed te beheersen en heeft daarmee de kennis en ervaring die we zoeken om Scoupy verder uit te bouwen.’

 

Reageer op dit artikel