nieuws

Jumbo-klant kan volle kaart niet inleveren

Branche & Bedrijf 31262

Jumbo-klant kan volle kaart niet inleveren
Max Verstappen in Zandvoort, 2018. Foto: Jumbo

VEGHEL – Jumbo-winkels hebben een storing waardoor klanten met volle Max Verstappen-spaarkaarten deze niet kunnen inleveren.

Dat blijkt uit reacties van boze Jumbo-klanten op Twitter. Sommigen proberen al sinds afgelopen vrijdag tevergeefs een replica van de Formule1-wagen te bemachtigen.

‘Vraag Jumbo-winkel om een seintje’

Volgens het webteam van de formule uit Veghel geldt de storing – ook maandagochtend – voor heel Nederland. ‘Dus het is niet zo dat andere klanten wel alsnog een auto kunnen bestellen’, probeert Jumbo een klant gerust te stellen. Hij krijgt verder het advies om de winkel te vragen om een seintje zodra de storing verholpen is.

‘Zolang de voorraad strekt’

Klanten van Jumbo kunnen sinds 11 september weer sparen voor een replica van de racewagen van F1-coureur Max Verstappen. Het gaat om een schaalmodel (schaal 1:24) van de RB15 waarmee Verstappen de GP Oostenrijk heeft gewonnen. Klanten ontvangen een spaarzegel bij elke €10 aan boodschappen. Voor een volle spaarkaart zijn 25 zegels nodig. Vervolgens krijgt de klant een code waarmee hij de raceauto voor €4,99 kan bestellen. De spaaractie loopt tot en met dinsdag 1 oktober 2019, ‘zolang de voorraad strekt’. En in dat laatste lijkt de angst van de klanten te zitten. In 2018 was de voorraad te snel op, meenden velen toen op social media.

Reageer op dit artikel