nieuws

Overvallers slaan toe bij Haagse AH

Branche & Bedrijf 1779

Overvallers slaan toe bij Haagse AH
Foto: Shutterstock

DEN HAAG – Drie gewapende mannen hebben zaterdagavond de Albert Heijn aan de Apeldoornselaan in Den Haag overvallen.

Dat meldt de Haagse politie op Twitter. Het drietal drong tegen sluitingstijd de winkel binnen, bedreigde het personeel en vertrok vervolgens met een onbekend geldbedrag. Volgens de politie gaat het om drie mannen met een leeftijd die vermoedelijk tussen de 20 en 30 jaar ligt.

Signalement van de daders

De politie omschrijft de daders: ‘Dader 1 droeg een grijze joggingbroek, een zwarte jas met capuchon en zwarte Puma-schoenen met een witte zool. Hij droeg voor zijn gezicht een zwart masker. Dader 2 droeg een gewatteerde zwarte jas, een donkere joggingbroek met op de kuiten een witte streep. Verder droeg hij zwart-witte Nike Air Max. Ook hij had gezichtsbedekking. Dader 3 was geheel in het zwart gekleed en droeg net als dader 2 zwart-witte Nike Air Max. Ook hij droeg gezichtsbedekking.’

Overvallers nog voortvluchtig

De overvallers zijn nog voortvluchtig.

Reageer op dit artikel