nieuws

Derde Spar City voor Martijn ten Berge

Branche & Bedrijf 3487

Derde Spar City voor Martijn ten Berge
Spar City-ondernemer Martijn ten Berge op een archieffoto. Foto: Koos Groenewold

DEVENTER – Aan de Keizerstraat in Deventer opent Martijn ten Berge binnenkort een nieuwe Spar City.

Het gaat om de derde City-winkel van Ten Berge. Sinds begin juli 2016 heeft hij een vestiging in Zutphen, aan het Stationsplein. De andere Spar City van Ten Berge is te vinden op de Oude Vismarkt in Zwolle.

Deventer

De nieuwe Spar City in Deventer komt in een monumentaal pand dat eerder in gebruik was door Scheer & Foppen, schrijft een nieuwssite uit Deventer. Ook in Deventer zal Ten Berges Spar City met de vele verse en gemaksproducten zich richten op de stadsbewoner, werkenden en passanten. Het gaat om de eerste City-winkel in Deventer. Wel zit er al een gewone Spar-supermarkt en een Spar Express in de omgeving.

Provincierapport

Reageer op dit artikel