nieuws

Jan Linders lanceert loyaliteitsprogramma

Branche & Bedrijf 4279

Jan Linders lanceert loyaliteitsprogramma

NIEUW-BERGEN – Jan Linders introduceert maandag een nieuw voordeelprogramma voor klanten: Liefhebbers.

‘Met Liefhebbers ontvangen klanten wekelijks extra persoonlijke acties, sparen ze punten voor gratis producten en extra kortingen en ontvangen ze leuke extra’s’, meldt de zuidelijke supermarktketen. Met het Liefhebbers-programma geeft Jan Linders naar eigen zeggen verder invulling aan klantgerichtheid. ‘Via het programma worden klanten niet alleen beloond, maar ontvangen ze op basis van hun aankopen ook relevantere informatie en aanbiedingen.’

Deelname via app of pas

Klanten kunnen op verschillende manieren deelnemen aan het Liefhebbers-programma. Er is een nieuwe Jan Linders-app gelanceerd, maar het kan ook met een gratis Liefhebbers-pas. Bij iedere euro aan boodschappen ontvangen Liefhebbers een punt. Met deze punten kunnen zij sparen voor gratis producten, steeds wisselende spaaritems en extra kortingen. Ook ontvangen Liefhebbers wekelijks via de vernieuwde nieuwsbrief en via de app extra, gepersonaliseerde aanbiedingen. Verder ontvangen gebruikers iets lekkers op hun verjaardag. Het programma én de app zullen de komende tijd verder worden uitgebouwd tot een steeds persoonlijker programma.

Liefhebbers was wens klant

Chantal de Rijk, commercieel directeur van Jan Linders: ‘Onze missie is dat we vanuit klantgerichtheid begrijpen hoe de consument in het zuiden eet en dat we daarnaar handelen. Juist als regionale supermarkt willen we dat beter dan wie ook doen. Het Liefhebbers-programma sluit daar naadloos op aan en is voor ons een strategische keuze. Niet alleen worden trouwe klanten beloond, het programma stelt ons ook beter in staat invulling te geven aan klantgerichtheid: we leren van het koopgedrag van onze klanten, waardoor we hen relevanter kunnen informeren en beter kunnen bedienen. In onderzoeken gaven onze klanten al langere tijd aan dat ze graag een voordeelprogramma als dit zouden zien. Aan die wens geven we met het Liefhebbers-programma gehoor.’

Reageer op dit artikel