nieuws

Weer Coop-vestigingen Schiedam overvallen

Branche & Bedrijf 1473

Weer Coop-vestigingen Schiedam overvallen

SCHIEDAM – Nog geen week na een overval op de Coop-vestiging aan de ’s-Gravelandseweg, zijn maandag weer twee overvallen gepleegd in Schiedam. Een verdachte is opgepakt.

De supermarkt aan de ’s-Gravelandseweg is maandagochtend een van de overvallen Coop-vestigingen. Ook in de Coop Compact aan de Mesdaglaan bedreigde een dader mensen met een mes. Niemand raakte gewond, schrijft lokale nieuwssite Schie.nu.

Agenten snel in actie

Personeel van de Coop aan de ’s-Gravelandseweg waarschuwde de politie met de alarmknop. Agenten kwamen snel in actie en hebben een verdachte aangehouden. Het is onbekend of de man ook verdacht wordt van de overval aan de Mesdaglaan. Ook is het onbekend of het om dezelfde dader gaat als 27 december. Die donderdagochtend bedreigde een Engelssprekende man de caissières met een mes, aldus RTV Rijnmond. De dader nam geld mee uit de kassa van de slijterij van de Coop-supermarkt. Hij vluchtte te voet.

Reageer op dit artikel