nieuws

Bartholomeeusen directeur AB InBev NL

Branche & Bedrijf 2211

Bartholomeeusen directeur AB InBev NL

BREDA –  Nicolas Bartholomeeusen (30) start per 1 januari 2019 als nieuwe directeur van AB InBev Nederland. Hij volgt Martin Yntema op, die commercieel eindverantwoordelijk wordt voor het retail kanaal van AB InBev in het Verenigd Koninkrijk.

Dat meldt AB Inbev. Bartholomeeusen werkt sinds 2011 bij AB InBev en vervulde sindsdien diverse managementposities, onder meer in het Verenigd Koninkrijk, België en Hongarije. Bierbrouwer AB InBev is in Nederland onder meer bekend van merken zoals Leffe, Jupiler, Dommelsch, Hoegaarden, Hertog Jan en Corona. Bij de brouwer werken in Nederland 550 personen.

Dommelsche brouwerij process engineer

Nicolas Bartholomeeusen (België, 1988) startte in 2011 als Global Management Trainee bij AB InBev, waarbij hij onder meer vier maanden in de Dommelsche Bierbrouwerij werkte als process ingenieur. Hierna heeft hij verschillende managementfuncties vervuld. Hij werkte onder andere als commercial teamlead in het business service center in Budapest en als finance manager van de brouwerijen in Leuven en Belle Vue. Vervolgens werd hij in maart 2015 hoofd commercial finance in het Verenigd Koninkrijk. Sinds december 2016 vervult hij de rol van finance & strategic planning director in het Verenigd Koninkrijk & Ierland.

Lees ook: AB Inbev halveert de winstuitkering

Reageer op dit artikel