nieuws

Kerstkorting voor alle AH-medewerkers

Branche & Bedrijf 18994

Kerstkorting voor alle AH-medewerkers
Foto: Bert Jansen

ZAANDAM – Alle medewerkers van Albert Heijn krijgen aanstaande zaterdag (22 december) eenmalig 20 procent korting op alle kerstboodschappen die ze doen.

Albert Heijn noemt het een kerstcadeautje voor alle medewerkers, die normaliter al recht hebben op de reguliere medewerkersvoordeelplanregeling. Het is de eerste keer dat Albert Heijn deze kerstkorting toepast.

Kerstkorting voor vakkenvullers tot kantoorpersoneel

‘Van vakkenvuller tot supermarktmanager, van distributiemedewerker tot kantoorpersoneel’, zegt Albert Heijn-woordvoerder Pauline van den Brandhof. ‘Medewerkers in dienst van Albert Heijn, Etos, Gall & Gall, Ahold Delhaize Coffee Company, Ahold Delhaize Nederland en gepensioneerden ontvangen de korting.’ In totaal gaat het om vele duizenden mensen. Normaal krijgen deze medewerkers 10 procent korting op de boodschappen met een maximum van €300 op jaarbasis. Dit wordt op 22 december eenmalig verhoogd tot €500.

Geldig in alle fysieke AH’s

De kerstkorting geldt in alle fysieke Albert Heijn-winkels, bij gebruik van de aan de medewerker gekoppelde Bonuskaart. De actie is niet geldig voor online-aankopen. Ook geldt de kerstkorting niet voor wettelijk uitgesloten artikelen, als tabak, loten en zuigelingenvoeding.

Reageer op dit artikel