nieuws

Dief stal 15.000 flessen drank bij zelfde keten

Branche & Bedrijf 1796

Dief stal 15.000 flessen drank bij zelfde keten

ERMELO – De politie heeft een 41-jarige man opgepakt die ervan wordt verdacht overe en lange periode meerdere keren per dag flessen drank te hebben gestolen bij dezelfde supermarktketen. Hij zou in totaal meer dan 15.000 flessen drank hebben gestolen.

De verdachte is een man zonder vaste woon- of verblijfplaats die zijn slag met het stelen van drank sloeg ‘in een groot gebied rondom Ermelo’, aldus de politie. De authoriteiten willen volgens dagblad De Stentor niet onthullen welke supermarktketen het slachtoffer werd van de enorme serie diefstallen door de man. Volgens de politie ging het om een ‘keurig geklede drankdief die soms meerdere keren per dag bij hetzelfde filiaal zijn slag sloeg.

Voorkeur voor champagne, wijn en port

De man liep uiteindelijk tegen de lamp nadat een supermarkt in Ermelo aangifte deed van de diefstal van flessen drank. Bij de winkel was voor €1200 aan port ontvreemd. De politie vroeg de beelden van de bewakingscamera op en bestudeerde deze. Dit leidde uiteindelijk naar de man, die bij zijn diefstallen een voorkeur had voor champagne, wijn en port. Binnenkort verschijnt de man voor de rechtbank.

Reageer op dit artikel