nieuws

Vomar bouwt tijdelijke winkel in Badhoevedorp

Branche & Bedrijf 2491

Vomar bouwt tijdelijke winkel in Badhoevedorp

BADHOEVEDORP – Vomar is begonnen met de bouw van een tijdelijke supermarkt in Badhoevedorp. De winkel verrijst naast de huidige vestiging van de supermarktketen. Die wordt binnenkort gesloopt.

De tijdelijke winkel van Vomar meet zo’n 1575 vierkante meter en opent naar verwachting op 30 januari 2019.

Winkel open na sloop huidige vestiging

Op dat moment moet de huidige Vomar aan de Sloterweg gesloopt zijn. In een persbericht laat de Noord-Hollandse supermarktketen weten dat de tijdelijke winkel bewust pas open gaat na de sloop, met het oog op veiligheid en ter beperking van overlast.

‘Met tijdelijke winkel 5-10 jaar overbruggen’

De huidige Vomar voldoet volgens het bedrijf niet meer aan de behoefte van de klant, en past ook niet meer in de nieuwe formule van Vomar. Daarom is besloten tot sloop en het openen van een tijdelijke winkel. Dat hangt samen met de plannen voor een nieuw centrumgebied in Badhoevedorp. Vomar geeft aan daar graag deel van uit te willen maken. Die ontwikkeling laat echter naar verwachting nog een aantal jaren op zich wachten. Met de noodwinkel kan een periode van vijf tot maximaal tien jaar worden overbrugd en blijft Vomar met een goed bereikbare winkel (voorzien van gratis parkeerplaatsen) in de buurt aanwezig.

Sloop half januari een feit

De bouw van de tijdelijke Vomar wordt gerealiseerd door aannemer Regiobouw uit Haarlemmermeer. Afhankelijk van onder meer de weersomstandigheden zou de sloop van de huidige Vomar halverwege januari 2019 een feit moeten zijn.

Zie ook: Vomar mag tijdelijke winkel bouwen in Ter Aar

Reageer op dit artikel