nieuws

Vomar bouwt nieuwe winkel in Heerhugowaard

Branche & Bedrijf 2043

Vomar bouwt nieuwe winkel in Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD – Vomar krijg er een vestiging bij in Heerhugowaard. Woensdag werd de eerste paal geslagen van het project Tuytpark in de nieuwe wijk De Draai. In 2021 moet er een Vomar openen in de wijk.

Het project is een initiatief van Hoorne Vastgoed  -de vastgoedtak van Vomar- en M.J. de Nijs Projectontwikkeling. In de nieuwe wijk De Draai komen op termijn 2700 woningen. Daarvan zijn er al enkele honderden gerealiseerd. Het project Tuytpark behelst 180 woningen. De eerste 24 woningen zijn naar verwachting eind volgend jaar klaar, en zijn vrijwel allemaal al verkocht.

Vomar als onderdeel centrumplan

Behalve de 180 woningen ontwikkelt Hoorne Vastgoed ook een centrumplan met 2500 m² winkelruimte met onder meer een Vomar Voordeelmarkt en daarboven 30 appartementen. Naar verwachting worden er jaarlijks 30 tot 40 woningen gerealiseerd. De bouwstart van de Vomar en additionele winkelruimte met circa 100 parkeerplaatsen is gepland voor eind 2019 en de oplevering medio 2021.

Hoorne werkt met name voor Vomar

Vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed werkt primair voor het zusterbedrijf Vomar Voordeelmarkt. Daarbij ligt een sterk accent op retail en woningbouw. Hoorne Vastgoed realiseerde in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht al tientallen projecten.

Eerste Jumbo in Heerhugowaard

In Heerhugowaard heeft Vomar momenteel al drie winkels. Het is dringen in de Noord-Hollandse plaats, met verder onder meer twee AH’s, een AH XL, twee Dekamarkten, een Deen-filiaal, een Lidl en twee Aldi’s. Volgende week woensdag (5 december) opent ondernemer Monique Ravenstijn daarnaast de eerste Jumbo van de plaats.

Zie ook: Tweede Jumbo voor Monique Ravenstijn in Heerhugowaard

Reageer op dit artikel