nieuws

Plus start VR-campagne rond ‘The voice’

Branche & Bedrijf 5044

Plus start VR-campagne rond ‘The voice’
Plus-Voice-of-Holland

UTRECHT – Plus start een uitgebreide campagne rondom het tv-programma The voice of Holland. Het nieuwe seizoen van de talentenshow gaat vrijdag 2 november van start.

Plus heeft in samenwerking met RTL en Talpa een breed scala aan middelen ontwikkeld rondom de campagne. Zo is er een virtual reality-app, kan er gespaard worden voor gadgets en vinden er meet & greets plaats op de winkelvoer van Plus-vestigingen.

‘Met app midden in de wereld van The Voice’

Met de nieuw ontwikkelde Plus VR app ervaren klanten The voice of Holland intenser dan ooit, belooft de supermarktketen. ‘Met een VR viewer en custom made virtual reality content stapt de kijker midden in de wereld van The voice of Holland. Ze kunnen ervaren hoe het is om zelf op het podium te staan of een kijkje achter de schermen te nemen’, luidt de tekst in een persbericht. Tien weken lang worden door middel van codes nieuwe scenes vrijgegeven via plus.nl, de weekfolder en social media kanalen.

Sparen voor gadgets

Vanaf zondag 4 november kunnen klanten van Plus sparen voor zeven exclusieve The voice of Holland gadgets: een clip-on 3D lens om zelf 3D foto’s en films te maken, clip-on mini VR glasses om te bevestigen aan je mobiel voor een VR beleving, een set van twee drinkbekers, een premium VR viewer, een wireless speaker, wireless headphones en een selfiestick met microfoon.

Kartonnen VR viewer

Klanten hoeven niet te wachten op een volle spaarkaart om The voice of Holland in virtual reality te ontdekken en beleven. Van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 november wordt er bij besteding vanaf €25, zolang de voorraad strekt, een gratis kartonnen VR viewer weggegeven. Voor de andere gadgets geldt dat klanten bij elke €10 aan boodschappen een spaarzegel ontvangen. Een volle spaarkaart met 45 zegels (oftewel €450 aan boodschappen) geeft recht op een van de gadgets. De 3D lens, VR glasses en bekerset zijn gratis. Voor de VR viewer, wireless speaker, wireless headphones en de selfiestick met microfoon geldt een bijbetaling. Dit varieert van €4,99 voor de VR viewer tot €7,99 voor de selfiestick. De spaarzegels zijn ook digitaal te sparen. De actie loopt tot en met zaterdag 9 februari 2019.

Reageer op dit artikel