nieuws

Plus Verheul helpt ouderen aan boodschappen

Branche & Bedrijf 687

Plus Verheul helpt ouderen aan boodschappen

BENTHUIZEN – Plus Verheul en Actief Rijnwoude voeren het project ‘Samen boodschappen doen’ voor ouderen uit de omgeving die niet meer makkelijk boodschappen kunnen doen.

De pilot van Plus-ondernemer Adriaan Verheul en Jos Timmermans van Actief Rijnwoude begint op 27 november, schrijft Zoetermeersdagblad.nl. Vrijwilligers helpen ouderen uit Benthuizen, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zoetermeer met boodschappen doen. Ze kunnen de ouderen thuis ophalen en (met boodschappen) weer naar huis brengen.

Shopping ochtend bij Plus Verheul

Vier weken lang is er elke dinsdagochtend om 10.00 uur een ‘shopping ochtend’ in de Plus-supermarkt aan het Prins Willem-Alexanderplein. De ouderen krijgen een kop koffie of thee in huiskamersfeer. Een medewerker of vrijwilliger helpt vervolgens met de boodschappen. Ook is het mogelijk dat de klant het boodschappenbriefje aan de vrijwilliger geeft om de producten bij elkaar te zoeken. Plus Verheul brengt de boodschappen tevens thuis.

Lees ook: Plus Verheul hoort bij beste werkgevers

Reageer op dit artikel