nieuws

Plus Zondag in race voor ondernemersprijs

Branche & Bedrijf 596

Plus Zondag in race voor ondernemersprijs
Plus Sabine Zondag is genomineerd voor de ondernemersprijs van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Foto: Plus Zondag

PIJNACKER – Plus-onderneemster Sabine Zondag is genomineerd voor de Ondernemersprijs van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Plus Sabine Zondag is genomineerd vanwege de maatschappelijke betrokkenheid van onderneemster en bedrijf. ‘Deze supermarkt onderscheidt zich door zijn betekenis voor en binding met de samenleving, inspanningen op het gebied van duurzaamheid en grote ambitie om op alle vlakken de beste supermarkt te worden’, aldus de motivatie waarom Plus Zondag een nominatie in de wacht sleepte.

Lokaal betrokken

Die betrokkenheid uit zich verder in het in het aanbieden van een sterk lokaal assortiment van lokale partners. Daarnaast is er veel ruimte voor biologische en fairtrade producten. ‘Verder verzorgt de Plusmarkt lessen aan basisscholen over duurzame en gezonde voeding (Kidsproef campagne), werkt zij nauw samen met de Voedselbank en sponsort zij sportieve activiteiten’, aldus de jury onder leiding van wethouder Ilona Jense.

Keiharde acties

Zondag nam de Plus-vestiging in Pijnacker in 2018 over van haar ouders. Ze verbouwde al snel en startte met meer dan een jaar lang met het voeren van keiharde klantenwervende en bindende acties. Op die manier wilde ze zoveel mogelijk nieuwe en trouwe klanten werven voordat Dirk een filiaal in de plaats zou openen. Dat Dirk-filiaal opende september dit jaar.

Prijsuitreiking

Of Zondag de ondernemersprijs wint, wordt maandag 26 november bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst die wordt georganiseerd door gemeente en bedrijfsleven. Naast Plus Zondag zijn Zorgboerderij Buitengewoon en ICT-bedrijf 7 Digits genomineerd. Dat laatste bedrijf geeft computers en andere apparatuur een tweede leven.

Reageer op dit artikel