nieuws

Jumbo opent winkel in Hoog Catharijne

Branche & Bedrijf 11634

Jumbo opent winkel in Hoog Catharijne
Foto: Jan Willem van Vliet

UTRECHT – Jumbo opent in de loop van 2019 een supermarkt in winkelcentrum Hoog Catharijne. Dat heeft het Veghelse supermarktbedrijf bevestigd.

De timing hiervoor is opvallend, aangezien grote concurrent Albert Heijn juist deze week ook een winkel opent in het vernieuwde winkelgebied naast station Utrecht Centraal.

Onduidelijkheid over wat en wanneer

De nieuwe Jumbo komt op de begane grond van de voormalige V&D, zo weet AD/Utrechts Nieuwsblad. Wanneer de winkel precies opent, is niet bekend. Ook wil Jumbo nog niks zeggen over welke formule er in het pand komt. Behalve een reguliere Jumbo zou ook gemaksconcept Jumbo City een mogelijkheid zijn op de locatie, waar dagelijks vele duizenden mensen passeren. Ook is er een koppeling met La Place mogelijk. Die formule zat voorheen in hetzelfde pand.

Veel nieuwe winkels in Hoog Catharijne

De Albert Heijn-vestiging in het winkelcentrum opent woensdag (7 november) aan de andere kant van Hoog Catharijne, aan het Stationsplein. Die nieuwe winkel is onderdeel van de opening het tweede deel van het vernieuwde Hoog Catharijne, waarbij de zuidelijke passage van het station naar het Vredenburgplein ontsloten wordt. Volgend jaar komen er behalve Jumbo onder meer ook nog vestigingen van Hudson’s Bay en Primark bij in Hoog Catharijne.

Zie ook: Reportage Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn

Reageer op dit artikel