nieuws

Ex-Jumbo-man vertrekt bij AH Real Estate

Branche & Bedrijf 6049

Ex Jumbo-man Wouter Kromkamp, op 1 maart nog benoemd tot vice-president Expansion bij Albert Heijn Real Estate & Construction, vertrekt al na zeven maanden bij de vastgoedtak van de marktleider.

Ex-Jumbo-man vertrekt bij AH Real Estate

Voordat hij bij AH Real Estate in dienst trad, werkte Kromkamp ruim twee jaar bij grote concurrent Jumbo, meldt website Vastgoedmarkt. Daar was hij ruim twee jaar manager Acquisitie & Ontwikkeling. Voordat hij voor Jumbo ging werken, was hij juist weer bij Ahold werkzaam als seniormanager Expansion Region North Netherlands. Hij werkte in diverse functies sinds 1999 bij AH.

Vereenvoudiging organisatie

Aan het vertrek van Kromkamp ligt een vereenvoudiging van de organisatie ten grondslag. Dat zegt Anneke de Vries, die leiding geeft aan de vastgoedtak van AH. ‘Binnen Albert Heijn werken we in Nederland en Belgie¨ met een landelijke dekking van assetmanagers en expansiemanagers. Waar we nu nog vanuit twee afdelingen werken, is het essentieel om op korte termijn met een meer integrale blik Nederland en België te benaderen om nog slagvaardiger en efficiënter te worden’, aldus De Vries, die Kromkamp bedankt voor bewezen diensten. ‘Kromkamp heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de expansie van ons Albert Heijn winkelnetwerk. We gaan zijn teamspirit en collegialiteit missen.’

Winkelnetwerk

Kromkamp heeft zich  bij AH Real Estate beziggehouden met het verder versterken van het winkelnetwerk van Albert Heijn, Etos, Gall & Gall en AH to go.  Hij zit bovendien in het bestuur van de NRW, de Nederlandse Raad van Winkelcentra, aldus Vastgoedmarkt.

Reageer op dit artikel