AH en Lidl overvallen op onrustige avond

AH en Lidl overvallen op onrustige avond

EINDHOVEN - Een Albert Heijn-vestiging in Eindhoven is woensdagavond overvallen. Het was een van de vier overvallen die op een avond in Eindhoven en omgeving.

Behalve de Albert Heijn aan de Tarwelaan werden een Lidl-supermarkt in Best, een tankstation in Eindhoven en een filiaal van New York Pizza in Veldhoven overvallen.

AH-caissière met mes bedreigd

Bij de Albert Heijn-winkel bedreigde een gezette man van ongeveer 25 jaar oud een caissière met een mes en ging er vervolgens vandoor met een onbekend geldbedrag. De overval vond kort voor sluitingstijd plaats. Ook de andere overvallen werden gepleegd door daders met een mes. Er is nog niemand gearresteerd. Hoewel de signalementen van de overvallers afwijken, onderzoekt de politie of er een mogelijk verband bestaat.

Greep uit pinkassa

De overval op de Lidl aan het Wilhelminaplein in Best vond eerder op de avond plaats, rond 18.45 uur. Een nog onbekende man van ongeveer 30 jaar oud bedreigde een medewerkster en deed een greep uit de kassa. Het leverde hem niks op, aangezien hij het had voorzien op een pinkassa.

Zie ook: Lidl-medewerkers Nijmegen vastgebonden bij overval