nieuws

Stockon bezorgt ook verswaren

Branche & Bedrijf 774

UTRECHT – Boodschappendienst Stockon levert vanaf nu ook verswaren. Het gaat om langer houdbare zuivelproducten als melk, vla, boter en kaas.

Stockon bezorgt ook verswaren
Foto: Stockon

De boodschappendienst van PostNL breidt hiermee het assortiment uit, wat eerst alleen uit houdbare producten als wasmiddelen en vuilniszakken bestond. ‘We hadden altijd al het idee om gaandeweg wekelijkse boodschappen toe te voegen. Door de groeiende vraag is nu het moment gekomen om die in het assortiment te plaatsen’, zegt een woordvoerder tegen Twinkle.

Stockon blijft focussen op repeterende boodschappen

De repeterende en houdbare boodschappen blijven de core business van Stockon, aldus de woordvoerder. Daarmee blijft er een verschil met totaalleverancier Picnic. ‘Stockon leert van het gebruik van de klant en kan daarom inschatten hoe vaak consumenten een product bestellen, om de zo veel weken of maanden.’

‘Langzamerhand uitbreiden’

Of en in welk tempo er meer verse boodschappen aan het assortiment worden toegevoegd, is nog niet bekend, schrijft Twinkle. ‘We breiden langzamerhand uit en kijken waar vraag naar is onder onze klanten. Elke week analyseren we wat er besteld wordt en aan welke producten veel behoefte is, op basis daarvan voegen we die toe. Zo zijn we onlangs gestart met de categorie biologische artikelen.’

Zuivel heeft ‘vliegende start’

Sinds kort adverteert Stockon ook op tv. Deze commercials schijnen veel op te leveren. Stockon zegt erg druk te zijn en de nieuwe categorie zuivel heeft een ‘vliegende start’ gekregen.

Lees ook: Stockon bezorgt boodschappen klimaatneutraal

Reageer op dit artikel