nieuws

Jumbo Foodmarkt Tilburg opent 21 november

Branche & Bedrijf 2491

Jumbo Foodmarkt Tilburg opent 21 november
Archieffoto: Distrifood

TILBURG – De openingsdatum van de zesde Jumbo Foodmarkt is bekend. De topformule van Jumbo opent op woensdag 21 november de nieuwe vestiging in Tilburg.

Dat meldt Brabants Dagblad. De nieuwste Foodmarkt staat in het zogenoemde Stappegoor-gebied in Tilburg waar verder onder meer een mega-bioscoop, de ijsbaan en enkele onderwijsinstellingen gevestigd zijn. De zesde Jumbo Foodmarkt wordt 4500 vierkante meter groot en opent op 21 november om 9.00 uur in de ochtend de deuren. Het is na opening de grootste supermarkt in de Brabantse stad.

Verdubbeling aantal Foodmarkten

Het aantal Foodmarkten van Jumbo is na de opening van Tilburg dit jaar verdubbeld. Eerder dit jaar gingen de vestigingen in Leidsche Rijn en Groningen al open. Die laatste is de eerste in handen van zelfstandige ondernemers. De formule debuteerde ooit in Breda, waarna ook vestigingen in Amsterdam en Veghel de deuren opende.

 

Reageer op dit artikel