nieuws

Eind dit jaar Spar City erbij in Utrecht

Branche & Bedrijf 1159

Eind dit jaar Spar City erbij in Utrecht
Interieur van Spar City Enschede. Foto: Joris Telders

UTRECHT – Spar opent eind dit jaar een Spar City in Utrecht. De winkel komt in het World Trade Center aan het Jaarbeursplein.

Dat meldt de lokale nieuwssite DUIC (De Utrechtse Internet Courant).

‘Veel behoefte aan Spar City’

De nieuwe vestiging opent zijn deuren op woensdag 19 december. Het Jaarbeursplein is gelegen aan de achterkant van station Utrecht Centraal. Een Spar-woordvoerder laat aan de Utrechtse nieuwssite weten dat er veel behoefte is aan een Spar City op deze locatie. Behalve veel bedrijven zit in het WTC al horecazaak Metro City Kitchen.

Vierde Spar-winkel in Utrecht

Voor Spar is het de vierde winkel in Utrecht. Er is al een Spar City aan de Mariastraat in het centrum van de stad. Ook zijn er op de campus twee vestigingen van Spar University, de studentenformule van Erwin Binneveld en Mirjam Bestebreurtje.

Zie ook: Spar opent eerste City in Assen

Reageer op dit artikel