nieuws

MCD-klant neergestoken bij kassa

Branche & Bedrijf 1261

VLAARDINGEN – In de MCD aan de Dirk de Derdelaan in Vlaardingen is donderdagavond een man neergestoken. Reden: een ruzie over voordringen bij de kassa.

MCD-klant neergestoken bij kassa

De man raakte gewond door de steekpartij en is naar het ziekenhuis gebracht. De dader is dezelfde avond tijdens zijn 53e verjaardag thuis opgepakt. In de woning vond de politie een mes, het vermoedelijke steekwapen.

MCD aan Dirk de Derdelaan

Het voorval vond iets na half zes plaats. Op verzoek van de politie sloot de MCD-supermarkt de deuren. De supermarkt aan de Dirk de Derdelaan in Vlaardingen is vaker in het nieuws geweest vanwege criminaliteit. Zo is er een aantal jaar geleden een gewapende overval geweest op de betreffende MCD.

Jumbo-steker kreeg tbs met dwangverpleging

Eerder deze week is een andere dader van een supermarktsteekpartij tbs met dwangverpleging opgelegd. In een Jumbo-vestiging in Eindhoven werd vorig jaar een klant en een personeelslid gestoken. Het ging in dat geval om een, naar het lijkt, willekeurige steekpartij.

Lees ook: Vrouw steekt collega in AH XL met mes

Reageer op dit artikel