nieuws

Jumbo houdt weer actie met Feyenoord

Branche & Bedrijf 3370

ROTTERDAM – Jumbo en voetbalclub Feyenoord zijn voor de tweede keer een samenwerking aangegaan.

Jumbo houdt weer actie met Feyenoord

Bij 49 Jumbo-winkels in en rond Rotterdam, Dordrecht, Gouda en Roosendaal kunnen klanten sparen voor stickers van Feyenoord-spelers en deze in een speciaal zogeheten droomalbum plakken.

Droomdag bij Feyenoord

Bovendien maken jonge fans van de Rotterdamse eredivisionist kans op een ‘Droomdag’ bij de club.  Tijdens deze Droomdag kruipen kinderen in de huid van een Feyenoorder, ontdekken ze de geheimen van stadion De Kuip en ontvangen ze een origineel tenue en trainingspak. ‘Een prachtige kans om kinderen die dromen van een carrière als profvoetballer bij Feyenoord de dag van hun leven te bezorgen’, aldus Jumbo.

168 stickers te sparen

Klanten ontvangen de komende weken bij elke €10 aan boodschappen in de deelnemende winkels drie stickers. De 168 verschillende stickers kunnen worden verzameld in het Feyenoord Droomalbum dat verkrijgbaar is voor €1,99. Op een aantal stickers staat op de achterkant een unieke code, waarmee klanten hun (klein)zoon of (klein)dochter online kunnen aanmelden om kans te maken op de Droomdag. Hiervoor dienen zij een foto te uploaden waarop te zien is dat hun zoon of dochter groot supporter van de Rotterdamse club is. De vijf meest originele inzendingen per winkel winnen een deelname aan deze dag.

Een code per kind

De spaaractie loopt van woensdag 19 september tot en met dinsdag 13 november 2018. De wincode kan geactiveerd worden tot en met zondag 18 november 2018. Per unieke code kan één kind worden opgegeven. De Feyenoord Droomdagen vinden plaats in het voorjaar van 2019. Vorig jaar vond voor het eerst een Droomdag bij de Rotterdammers plaats. Eerder al vonden ook edities plaats bij PSV en FC Twente.

Zie ook: Derde editie Droomdag Jumbo bij Feyenoord

Reageer op dit artikel