nieuws

Nieuwe ondernemer voor Spar City Schiedam

Branche & Bedrijf 1810

SCHIEDAM – Martijn de Rooij is de nieuwe ondernemer van Spar City in Schiedam. Hij nam de winkel over van Job Beugelsdijk en heropent de zaak op 22 augustus.

Nieuwe ondernemer voor Spar City Schiedam
Een Spar City-vestiging. Foto: Joris Telders

Voor de ondernemer wordt het zijn derde vestiging van Spar City. Momenteel ondergaat de stadswinkel van Spar aan het Stationsplein een metamorfose waarbij de zaak wordt omgebouwd naar de nieuwste uitgangspunten van de gemaksformule.

Assortiment en openingstijden verruimd

Na de verbouwing wordt het assortiment van de winkel uitgebreid en de openingstijden verruimd, laat Spar weten. ‘Het aanbod van een Spar City richt zich voor een groot deel op passanten en biedt een assortiment met vele verse en gemaksproducten. Uiteraard bieden zij ook veel producten voor directe consumptie zoals belegde broodjes, smoothies of gewoon koffie met wat lekkers erbij. Zoals in elke Spar City, zullen er ook in deze vestiging speciale mealdeals zijn voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd. Kortom; alles voor de dagelijkse boodschap is voorhanden’, aldus Spar.

Spar City zit bij het station

De winkel in Schiedam is voortaan doordeweeks open van 06.00 uur tot 22.00 uur, op zaterdag van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Voor Spar is het de enige winkel in de Zuid-Hollandse stad vlakbij Rotterdam. De winkel zit tegen het station van Schiedam aan.

Derde winkel voor De Rooij

Voor ondernemer Martijn de Rooij wordt het zijn derde winkel. Drie jaar geleden opende hij al een Spar City in Kralingen (Rotterdam). Eerder dit jaar kreeg hij met de overname van de winkel in Rotterdam Capelsebrug een tweede vestiging.

Zie ook: Spar opent eerste City in Assen

Reageer op dit artikel