nieuws

Coop opent eerste winkel in Tilburg

Branche & Bedrijf 2908

TILBURG – De eerste Tilburgse Coop komt in het oude Aldi-pand aan het Wilhelminapark. Dit pand is vrijgekomen na de verhuizing van Aldi naar het pand naast AH XL.

Coop opent eerste winkel in Tilburg

Dat meldt het Brabants Dagblad. De komende weken wordt de winkel omgebouwd en de opening staat gepland op dinsdag 28 augustus. In de winkel zal een slijterij en PostNL-pakketpunt te vinden zijn. Kleine boodschappen kunnen worden afgerekend met zelfscankassa’s.

Coop op de kaart in Tilburg

Supermarktmanager Stefan van Ooijen wil met zijn ‘mooie winkel’ Coop op de kaart zetten in Tilburg. Van Ooijen krijgt binnenkort bijval in Tilburg: de Emté aan de Besterdring wordt ook een Coop. Landelijk heeft de keten 270 supermarkten, waarvan 125 filialen en 145 winkels gerund door zelfstandig ondernemers. In 2017 behaalde Coop €1.177 miljard consumentenomzet.

Lees ook: Coop groeit twee keer harder dan de markt

Reageer op dit artikel