nieuws

AH Maaltijdmuur verplaatst naar OLVG

Branche & Bedrijf 1710

AH Maaltijdmuur verplaatst naar OLVG
De Maaltijdmuur op AH's hoofdkantoor in Zaandam.

AMSTERDAM – De Maaltijdmuur van Albert Heijn wordt deze maand getest in stadsziekenhuis OLVG te Amsterdam.

Bezoekers, medewerkers en patiënten van OLVG kunnen nu op locatie Oost eten uit de muur halen. Albert Heijn is betrokken bij de pilot en test de Maaltijdmuur tot eind augustus op deze locatie. Eric Holm, facilitair manager van OLVG, ziet vooral kansen na sluitingstijd van de restaurants: ‘In de nachtelijke uren zijn onze restaurants gesloten. We zien dat bezoekers dan vaak toch trek hebben in eten of drinken. De maaltijdmuur biedt hiervoor een mooie oplossing.’

Vers en gezond

De producten in de Maaltijdmuur zijn zo vers en gezond mogelijk, bericht OLVG in hun persbericht. Zo zijn er verse sapjes, flessen gefilterd kraanwater van het Amsterdams bedrijf Join The Pipe en avondmaaltijden. Maaltijden kunnen naast de muur worden opgewarmd in een magnetron. Afrekenen gaat via pin of contactloos.

Eerste test AH Maaltijdmuur op eigen hoofdkantoor

Vorige maand hield AH een proef op het eigen hoofdkantoor. Bij gebleken succes zou de muur worden verplaatst naar een andere locatie. ‘Bijvoorbeeld naar een ziekenhuis.’ Afhankelijk van de resultaten binnen OLVG wordt gekeken of de Maaltijdmuur er een vervolg krijgt.

Lees ook: Albert Heijn test Maaltijdmuur

Reageer op dit artikel