nieuws

Overvallers Jan Linders snel opgepakt

Branche & Bedrijf 2087

Overvallers Jan Linders snel opgepakt

MAASTRICHT – De politie van Maastricht heeft enkele uren na de overval op een vestiging van Jan Linders de vermoedelijke daders al in de kraag gevat. Het gaat om mannen van 18, 19 en 20 jaar in Maastricht.

Het trio drong donderdagavond om 21.00 uur de supermarkt aan de Rijksweg in Maastricht binnen en dwongen een medewerker onder bedreiging om de kassalades te openen. Daarna gingen zij er met een geldbedrag vandoor. De politie begon direct met onderzoek in de buurt en verspreidde een bericht met signalement via Burgernet. Verschillende getuigen van de overval en de vlucht voorzagen de politie van verdere informatie over de daders en de vluchtauto.

Daders snel opgepakt

Op die manier kwam de politie al snel de vluchtwagen op het spoor en daarna het drietal dat werd opgepakt en ingesloten. Zij worden er officieel van verdacht de overval te hebben gepleegd. Het onderzoek van de politie gaat door en mensen die beschikken over informatie worden opgeroepen om zich te melden. Bij de overval raakte niemand gewond.

Zie ook: Overvaller Jumbo verstopte zich op wc

Reageer op dit artikel