nieuws

Olaf de Boer nieuwe inkoopdirecteur Jumbo

Branche & Bedrijf 6367

Olaf de Boer nieuwe inkoopdirecteur Jumbo

VEGHEL – Per 25 juni gaat Olaf de Boer bij Jumbo aan de slag gaat als Executive Director Buying & Merchandising. De Boer komt uit de Ahold-stal en werkte tot voor kort bij Office Depot.

De Boer heeft ruim 20 jaar ervaring in Retail en FMCG, zowel in Nederland als internationaal voordat hij bij Jumbo aantreedt. Eerder was hij actief bij Ahold, AMS Sourcing, Gall & Gall en Metro Cash & Carry. Sinds 2014 is De Boer Vice-President Merchandising & Procurement bij Office Depot.

Kennis op private labelgebied

‘Naast een brede managementervaring brengt Olaf ook een uitvoerige kennis mee op het gebied van Private Label, Vers, Buying en assortimentsmanagement. Olaf zal tevens deel uitmaken van het Executive Committee’, aldus Jumbo tegenover Distrifood.

Affiniteit met technologie

Op zijn Linkedin profiel kenschetst De Boer zich als iemand met ‘ervaring in stenen winkels én online business’. Hij heeft naar eigen zeggen een sterke affinititeit met technologie. ‘Ik ben een gepassioneerde retailer met beide benen op de grond en sterk resultaatgericht’, aldus De Boer in zijn profiel.

Lees ook: Jumbo neemt huismerkbeleid op schop

Reageer op dit artikel