nieuws

Politie pakt jonge Lidl-overvallers op

Branche & Bedrijf 3742

Politie pakt jonge Lidl-overvallers op

AMSTERDAM – De politie in Amsterdam heeft de overvallers van een lokale vestiging van Lidl vrijwel direct op kunnen pakken. Het gaat om jongens van 14,15 en 16 jaar.

Dat meldt de politie in de hoofdstad op zijn eigen website. Het trio drong gisteravond rond kwart voor acht ’s avonds de vestiging van Lidl aan de Aalbersestraat binnen. Daarbij werd het personeel bedreigd met een vuurwapen en een taser en gedwongen een geldbedrag uit de kassa te halen. Het trio rende daarna de supermarkt uit en ging er op een scooter vandoor.

Jongens aangetroffen in sportpark

De politie was snel ter plekke en vond de scooter in de bosjes bij een sportpark in de buurt. Niet veel later ontdekte de lange arm van de wet een drietal jongens dat zich verstopt had en voldeed aan het signalement van de daders van de overval. De aangehouden verdachten bleken bovendien in het bezit van een wapen. De scooter bleek gestolen te zijn en is in beslag genomen. Het trio zit nog vast.

Reageer op dit artikel