nieuws

AH To Go tegenover Jumbo City sluit deuren

Branche & Bedrijf 10881

AH To Go tegenover Jumbo City sluit deuren
Foto: Distrifood.

DEN BOSCH – De AH To Go aan de Visstraat in Den Bosch sluit per 1 juni z’n deuren. Volgens AH is de winkel niet langer rendabel.

De sluiting van de vestiging is pikant, aangezien AH To Go sinds een aantal maanden een nieuwe overbuurman heeft in Jumbo City.

‘AH To Go presteerde sinds 2009 onvoldoende’

Volgens Albert Heijn-woordvoerder Marc Potma heeft de sluiting van de AH To Go echter geen direct verband met de komst van de concurrent. ‘Wij houden onze winkels goed in de gaten. Als er winkels zijn met een omzetdaling, bekijken we wat we kunnen doen om hier verbetering in aan te brengen. Dat hebben we ook geprobeerd in dit geval. Winkels sluiten doen we niet graag, maar is soms een uiterste maatregel. Helaas presteerde deze winkel vanaf de start in 2009 al onvoldoende.’

Oplossing gezocht voor medewerkers

Potma laat verder weten dat er momenteel in overleg met de OR wordt bekeken wat de beste oplossing is voor de medewerkers van de winkel wanneer deze sluit op 1 juni. Ook met henzelf wordt gesproken. ‘Hierbij is het begeleiden van werk naar werk het uitgangspunt.’

Zie ook: Jumbo City dwingt AH To Go tot lagere prijzen

Reageer op dit artikel