nieuws

Aldi-truck ramt winkel in Apeldoorn

Branche & Bedrijf 1930

Aldi-truck ramt winkel in Apeldoorn

APELDOORN – Een vrachtwagen die de Aldi-vestiging aan de Koninginnelaan in Apeldoorn kwam bevoorraden, raakte door de gladheid van de weg en ramde de muur van de winkel.

Dat meldt dagblad De Stentor. Volgens de krant kwam de vrachtwagen zaterdagochtend verse vracht afleveren bij de winkel, maar gleed de wagen door als gevolg van gladheid toen de chauffeur een bocht probeerde te maken. De cabine van de truck knalde daarna tegen de muur van de winkel. De chauffeur bleef ongedeerd.

Truck nog uren tegen winkel

De winkel zelf moest door de schade enkele uren lang de deuren gesloten houden op zaterdag. De vrachtwagen stond daarbij urenlang nog tegen de gevel aan. In de loop van de middag kon de Aldi-vestiging in Apeldoorn weer open. Op het moment van het ongeval was er sprake van code geel.

 

Reageer op dit artikel