nieuws

AH, Jumbo en Picnic bezorgen zondag voor kerst

Branche & Bedrijf 2919

AH, Jumbo en Picnic bezorgen zondag voor kerst

AMSTERDAM – AH, Jumbo en Picnic gaan voor het eerst op de zondag voor kerst boodschappen thuisbezorgen. Die dag valt dit jaar op 24 december.

Dat meldt de NOS. Nederlandse winkeliers vroegen gemeenten deze week in een brief om ruimere mogelijkheden om op de zondag voor kerst open te gaan.

Alles voor kerst in huis

‘We willen ervoor zorgen dat onze klanten alles voor de kerst in huis kunnen halen en dat de producten nog zo vers mogelijk zijn op Eerste en Tweede Kerstdag’, aldus een woordvoerder van Albert Heijn tegenover de omroep.

Plus nog onduidelijk

Ook Picnic en Jumbo willen die mogelijkheid bieden aan hun klanten, meldt de zender. Bij Plus loopt de bezorgservice via de lokale Plus-supermarktondernemers. ‘Zij bepalen zelf óf en wanneer ze bezorgen’, aldus een woordvoerder. Ze kon nog niet zeggen of er Plus-ondernemers zijn die op de zondag voor Kerstmis bezorgen.

Reageer op dit artikel