nieuws

Veel belangstelling voor AH Berghem

Branche & Bedrijf 4478

BERGHEM – Er is grote belangstelling voor een overname van de AH- supermarkt van franchiser Gerrit van Noort in Berghem.

Veel belangstelling voor AH Berghem
Lege schappen bij AH Berghem met een excuus voor het ongemak.

De interesse van kandidaat-kopers vloeit mede voort uit het feit dat Van Noort in Berghem een nieuwe supermarkt krijgt.

Volgend jaar opgeleverd

Die maakt deel uit van het centrumplan De Bérgsche dat door projectontwikkelaar Rialto is ontwikkeld. De nieuwe winkel moet volgend jaar worden opgeleverd.

Einde aan het conflict

Anderhalve week geleden kwam plotseling een einde aan het conflict tussen Albert Heijn en Van Noort. Beide partijen kwamen in het weekend tot een akkoord, nadat de rechtbank in Haarlem vrijdag op verzoek van partijen het vonnis in kort geding had aangehouden. Daarmee werd ruimte gecreëerd voor een oplossing in het conflict. Onderdeel van de deal tussen Van Noort en AH was dat de winkel in Leiden met onmiddellijke ingang werd verkocht aan AH.

Vonnis in kort geding nog niet van de baan

Een vonnis in kort geding is overigens nog niet van de baan. Dat gebeurt pas als de overeenkomst tussen beide partijen in zijn geheel is uitgevoerd. In Berghem is de ondernemer vorige week weer aan de slag gegaan, maar bronnen melden dat hij overweegt die zaak van de hand te doen.

Reageer op dit artikel