nieuws

Hoogeveen krijgt vierde Aldi-filiaal

Branche & Bedrijf 1700

Hoogeveen krijgt vierde Aldi-filiaal

HOOGEVEEN – De Drentse gemeente Hoogeveen krijgt een vierde vestiging van discountformule Aldi.

Dat meldt het Dagblad van het Noorden. De nieuwe vestiging van Aldi wordt gebouwd tegen een bestaand winkelcentrum aan op de plek waar nu nog een dierenartsenpraktijk zit. Het gaat daarbij om het winkelcentrum in de wijk De Weide, waar de gemeente goede groeikansen voor ziet. Op dit moment heeft Hoogeveen al Aldi-vestigingen in het centrum in de wijken Venesluis en Wolfsbos, zo meldt de krant.

Uitbreiding misschien al volgend jaar

Hoogeveen heeft ruim 55.000 inwoners. De gemeente hoopt dat de uitbreiding van het winkelcentrum in 2018 of 2019 kan beginnen. Voor Aldi zal het plezierig zijn een gemeente te treffen die meewerkt. In de afgelopen periode won Aldi na een lange periode de strijd om uitbreiding van zijn winkel in Zierikzee, maar kreeg het nul op het rekest in de gemeente Mierlo.

Reageer op dit artikel