nieuws

ZO²Z Award naar AH, Jumbo of Plus

Branche & Bedrijf 1347

ZO²Z Award naar AH, Jumbo of Plus

WOERDEN – Franchiseondernemers van Plus, Albert Heijn en Jumbo hebben de finale gehaald in de competitie om de ZO²Z Awards van het Vakcentrum.

AH-franchiser Pieter Bijlsma uit het Friese Gorredijk, Friesland, Plus-ondernemer Stephan van Engelen (Waalwijk, Noord-Brabant) en Jumbo-multifranchisers Tijn en Niek Leussink (Aalten, Gelderland), staan in de finale van de ZO²Z Awards. Zij strijden verder om de titel Beste zelfstandige supermarktondernemer van Nederland. Op 10 mei wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de Dag van het Vakcentrum.

Spar

Niek en Tuijn Leussink wisten twee jaar geleden de finale ook al te halen. Net als vader Herman, dochters Hetty en Josefine en zoon Marc Wassenaar van de gelijknamige AH in St. Annaparochie. Spar University-ondernemers Erwin Binneveld en Miriam Bestebreurtje (Spar) gingen er destijds met de hoofdprijs vandoor.

Provinciewinnaars bezocht

De twaalf provinciewinnaars zijn de afgelopen weken bezocht door gerenommeerd onderzoeksbureau Panteia voor een diepte-interview. Verder maakten de ondernemers een pitchvideo waarop massaal door hun klanten werd gestemd. De finalisten worden binnenkort bezocht door een finalejury, bestaande uit Philip den Ouden – FNLI, René Roorda – CBL en Harrie ten Have en Patricia Hoogstraaten van het Vakcentrum.

Ondernemerschap

De ZO²Z Award competitie is een initiatief van het Vakcentrum. In deze competitie maken zelfstandige supermarktondernemers onderling uit wie de beste van Nederland is. Tijdens de verkiezing staat het ondernemerschap centraal.

Reageer op dit artikel