nieuws

AH-personeel sloeg winkeldief bewusteloos

Branche & Bedrijf 3440

AH-personeel sloeg winkeldief bewusteloos

EINDHOVEN – Een 49-jarige Eindhovense winkeldief is bij zijn aanhouding door medewerkers van een AH in Eindhoven bewusteloos geraakt.

De van winkeldiefstal verdachte man werd zondag door de politie in Eindhoven rond 17.00 uur bij het filiaal van Albert Heijn aangehouden. Toen de politie bij het AH-filiaal aan het Franz Léharplein arriveerde, troffen de agenten de man bewusteloos op de grond aan. Volgens buurtbewoners zou de keel van de man zijn dichtgeknepen en hij zou een flink pak rammel van winkelmedewerkers hebben gekregen, meldt het Eindhovens Dagblad.

‘Worsteling’ in AH

De precieze toedracht is volgens de krant nog onduidelijk. De politie houdt het vooralsnog op een ‘worsteling’. De man zou volgens de politie ook zelf geweld hebben gebruikt en zou medewerkers hebben geslagen. Zowel de supermarktmanager van de AH als het hoofdkantoor willen tegenover de krant niet op de toedracht van de zaak ingaan. ‘De politie heeft de zaak in onderzoek.’

Geen mededelingen

Ook de politie doet, in het kader van het onderzoek, geen nadere mededelingen over de toedracht. Ook wil de Hermandad omwille van de privacy niets kwijt over de aard van de verwondingen van de aangehouden winkeldief. Volgens een woordvoerder vallen die wel mee. ‘De man is naar het ziekenhuis overgebracht en daar behandeld. Na twee uur kon hij alweer gaan’, aldus een woordvoerder.

Reageer op dit artikel