nieuws

Lidl-shop.nl verkoopt alleen non-food

Branche & Bedrijf 7200

Lidl-shop.nl verkoopt alleen non-food

HUIZEN- Lidl is onder het webadres Lidl-shop.nl begonnen met het testen van zijn webwinkel. Vooralsnog zijn alleen non-foodacties uit de winkel verkrijgbaar in de webwinkel.

Lidl-shop.nl was tot vandaag nog afgesloten voor het publiek en werd getest door medewerkers, maar Distrifood kon toen al een kijkje nemen. Het design van de site is vergelijkbaar met dat van de reguliere Lidl-website. De te bestellen producten zijn ingedeeld op thema. Zo staan er deze week de thema’s Opgeruimd, Work@home, Dromenland en Lingerie centraal.

Openingsactie

Bovendien is er een aantal openingsacties te bestellen, zoals de officiële fietskleding van de Etixx-Quick Step-ploeg, waarvan Lidl subsponsor is. Voor een bestelling rekent Lidl €2,50 bezorgkosten, ongeacht de grootte van de bestelling. De artikelen worden binnen één tot drie dagen thuisbezorgd of kunnen worden afgehaald bij DHL-punten.

Wisselend assortiment

Het assortiment van Lidl-shop.nl wisselt: recent verlopen acties zijn nog korte tijd verkrijgbaar. Vooruit bestellen kan ook, de non-foodacties die over twee weken verkrijgbaar zijn, zijn via de site al in te zien. Uitlevering hiervan vindt evenwel pas plaats op de dag dat de actie ook in de winkels ingaat. Een minimaal bestelbedrag is er niet.

Food

Het is niet bekend wanneer Lidl ook begint met de onlineverkoop van food. Vorig jaar meldde Distrifood op basis van bronnen binnen Lidl dat de nieuwe webshop ook wijn zou verkopen. Voorlopig is dat echter nog niet het geval. ‘Dit is een begin’, zegt een Lidl-woordvoerder tegen ANP. ‘We zullen nog dit jaar extra producten en functionaliteiten toevoegen. Wijn is bijvoorbeeld een productgroep die zeker in een volgende fase wordt meegenomen.’

Reageer op dit artikel