nieuws

Dirk breekt door grens van 110 winkels

Branche & Bedrijf 2096

Dirk breekt door grens van 110 winkels

DORDRECHT – Dirk van den Broek is door de grens van 110 winkels gebroken. De formule opende zondag een nieuwe vestiging in Dordrecht in een van MCD overgenomen winkel.

Het betreft de derde winkel van Dirk van den Broek in Dordrecht, in een stadsdeel waar de formule tot nu toe niet actief was. De overname van de winkel was in april al door Dirk bekendgemaakt. Alle werknemers van de winkel zijn meeverhuisd naar de nieuwe eigenaar. Het betreft de 110e vestiging voor de supermarktformule.

Onderdeel van snelle groei

Dirk van den Broek is de laatste maanden druk met het overnemen van winkels van concurrenten om hier de eigen vestiging in te openen. Zo opent Dirk van den Broek op 12 juli het Raadhuisplein de deuren van de eerste winkel in Krimpen aan den IJssel. Dit is een voormalige Jumbo. Daarnaast werden onder meer ook de Coop in Raalte en de Deen in Lisse overgenomen. Ook de Jumbo in winkelcentrum De Kopermolen in Leiden gaat over naar Dirk.

 

 

Reageer op dit artikel