nieuws

Superscanner.nl krijgt ook bestelmogelijkheid

Branche & Bedrijf 1139

Superscanner.nl krijgt ook bestelmogelijkheid

HAARLEM – Afgelopen week is Superscanner.nl van start gegaan. De prijsvergelijker tussen de ketens Plus, Dekamarkt, Jumbo en Albert Heijn krijgt ook een bestelmogelijkheid.

Hoewel de website Superscanner.nl op dit moment alleen nog maar prijzen vergelijkt, is het de bedoeling dat binnenkort consumenten met één druk op de knop hun bestelling ook daadwerkelijk bij de goedkoopste winkel kunnen plaatsen, meldt RTL Z.

mySupermarket.co.uk
Alwin van der Velden en Andries Mooij lanceerden Superscanner.nl. De compagnons kwamen op het idee door de website mySupermarket.co.uk, die hetzelfde doet. ‘Daarnaast zie je sinds een jaar dat het doen van online boodschappen ook steeds meer in opkomst is. We zagen nog geen prijsvergelijker, dus zijn we in dat gat gesprongen,’ laten ze RTL Z weten

Online winkeltrend
De twee begonnen een half jaar geleden met de ontwikkeling van de zelf gefinancierde site. Van der Velden had hier al ervaring mee en stond onder andere aan de basis van energiesite.nl en het bedrijf Gamesys, dat meer dan 40 spelletjeswebsites ontwikkelde.

Verdienmodel
Het verdienmodel ligt volgens de twee aan de achterkant, door de verkoop van data aan fabrikanten en retailers over prijzen en prijsontwikkeling.

Reageer op dit artikel