nieuws

Jumbo Kerkrade: auto leasen, korting krijgen

Branche & Bedrijf

Jumbo Kerkrade: auto leasen, korting krijgen
Jumbo Kerkrade geeft korting op boodschappen bij autolease

KERKRADE – Twee vestigingen van Jumbo in Kerkrade geven €10 per week boodschappen als klanten een auto leasen met reclame voor de Jumbo’s.

Klanten van de twee Kerkraadse Jumbo-vestigingen van ondernemers Hermen Huirne en Jos Geraets krijgen bij het afsluiten van een leasecontract voor een Seat Mii wekelijks €10 korting op hun boodschappen.  De actie is opgezet samen met de lokale dealerholding Wealer. De twee bedrijven kennen elkaar omdat ze beiden sponsor zijn van voetbalclub Roda JC.

Jumbo-gele Seat
Klanten die een Jumbo-gele of zwarte met gele auto leasen, krijgen bovendien korting op het leasecontract. Ze betalen €199 in plaats van €235 per maand voor de gele Seat’s die zijn voorzien van reclame voor Jumbo Kerkrade. De boodschappen moeten wel worden gedaan bij een van de twee vestigingen in Kerkrade, zegt Geraets. De actie statte begin maart, inmiddels zijn meer dan 20 contracten afgesloten.

Kans op gratis rijden
Klanten die gedurende de actieperiode, die 9 maart startte, voor meer dan €25 boodschappen doen, maken kans op twee jaar gratis rijden. ‘Ze hoeven dan alleen de brandstof zelf te betalen’, aldus Geraets. ‘Klanten moeten een slagzin afmaken, oer vestiging trekken we een winnaar’, zegt de ondernemer. Er zijn 30 leasecontracten voor auto’s die exclusief in Jumbokleuren zijn getooid. Daarnaast zijn er nog eens 30 met ook reclame voor dealer. Die krijgen geen korting op boodschappen.  ‘Dat zijn in totaal 60 auto’s met reclame voor ons die door Kerkrade rondrijden. Mooi toch’, zegt Geraets.

Reageer op dit artikel