nieuws

Plus-ondernemers in zee met Ubermart

Branche & Bedrijf

Plus-ondernemers in zee met Ubermart

BENTHUIZEN – Plus-ondernemers Verheul (Benthuizen) en Koelhuis (Bergschenhoek) hebben in samenwerking met Ubermart een nieuw model ontwikkeld voor de bezorging van online bestelde boodschappen.

Via het platform van Ubermart kunnen klanten binnen twee uur hun bestelling thuisbezorgd krijgen. Daarbij is, in tegenstelling tot andere winkels die samenwerken met Ubermart, de onlineprijs gelijk aan de winkelprijs. Orderpicking gebeurt in de winkels. Bijzonder is de samenwerking met de gemeente.

Elektrische bakfietsen
Vijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gaan de orders picken en bezorgen. Dat doen zij met elektrische bakfietsen. De afgelopen weken werd al getest met het systeem. Plus Verheul was dicht voor een verbouwing, maar klanten konden online bestellen. Hun bestelling werd vervolgens verzameld bij Plus Koelhuis. Volgens Jordy Koelhuis werd er ‘een ongekend aantal’ bestellingen geplaatst. Vandaag wordt het systeem officieel gelanceerd. Dan wordt ook bekend wie de investeerders zijn. Koelhuis zegt dat er fors wordt geïnvesteerd door serieuze partijen.

 

Reageer op dit artikel