nieuws

Bergen aan Zee heeft weer supermarkt

Branche & Bedrijf

Bergen aan Zee heeft weer supermarkt

BERGEN AAN ZEE – Badplaats Bergen aan Zee heeft weer een supermarkt.

De supermarkt is ondergebracht in Beach Bazar. Dat is de enige winkel in het dorp die daarvoor die hiervoor een hele metamorfose heeft ondergaan, aldus de site Dichtbij.nl.

Alle dagen open
Klanten er zeven dagen per week vanaf 8.30 uur warme, versgebakken broodjes kopen. Voorts is er een breed assortiment kruidenierswaren, fruit, zuivelwaren, gekoelde frisdranken en versgeperste jus d’orange in de winkel ondergebracht. Elke dag zijn er  ook kranten te koop. De supermarkt richt zich met dit uitgebreide aanbod zowel op de vaste als tijdelijke bewoners van Bergen aan Zee, maar vooral op de strandbezoekers.

Kolt
In Bergen aan Zee  bestond tot het einde van zomerseizoen 2014 de supermarkt van de firma Kolt. Toen deze zijn deuren definitief sloot, nam ondernemer Tijmes van Beach Bazar het besluit om de verkoop van levensmiddelen  aan zijn winkel toe te voegen. De verkoop van allerlei strandartikelen en de fietsenverhuur blijven gewoon bestaan.

Reageer op dit artikel