nieuws

AH in Swalmen over naar Jan Linders

Branche & Bedrijf

AH in Swalmen over naar Jan Linders
Jan Linders

SWALMEN – AH-franchisers Anita en Herbi Zimmerman in het Limburgse Swalmen hebben hun supermarkt verkocht aan Jan Linders. Al het personeel gaat mee naar de nieuwe werkgever.

Het echtpaar was bijna 15 jaar eigenaar van de winkel aan het St. Jansplein, maar koos er voor om te verkopen nu ze voor de beslissing stonden te investeren of iets anders te gaan doen. ‘Het besluit is genomen. Na 14,5 jaar sluiten wij onze deuren en geven we Jan Linders de ruimte om in een groter pand de Swalmenaren van dienst te kunnen zijn. Anita zal ook in de nieuwe supermarkt van Jan Linders op de versafdeling de Swalmenaren blijven verwelkomen. Wij houden bijzonder prettige herinneringen over aan onze tijd als ondernemersechtpaar’, aldus de familie Zimmerman.

Vervanging bestaande vestiging
Jan Linders heropend de winkel in april onder de eigen formule. Deze winkel vervangt de bestaande vestiging van de formule elders in de Limburgse plaats. De oude Jan Linders was na acht jaar uit zijn jasje gegroeid en het supermarktbedrijf was al op zoek naar een grotere locatie. ‘We zijn in contact gekomen met de familie Zimmerman en vervolgens waren we er snel uit. Swalmen krijgt in april een gloednieuwe Jan Linders supermarkt’, aldus directeur Leo Linders.

Reageer op dit artikel