nieuws

Grote Nederlandse inbreng op Sial

Branche & Bedrijf

Grote Nederlandse inbreng op Sial

PARIJS – De Sial, het internationale topevenement voor voedingsmiddelen, heeft dit jaar een recordaantal Nederlandse exposanten op de vloer staan.

Binnenkort barst het evenement weer los in Parijs. De Sial, die van zondag 19 t/m donderdag 23 oktober 2014 wordt gehouden, viert dit jaar zijn vijftigste verjaardag. De inbreng uit Nederland zal deze editie naar verwachting ongekend hoog zijn. Op dit moment zijn er veel meer bezoekers ingeschreven in vergelijking met de voorgaande beurseditie in 2012. Ook het aantal Nederlandse exposanten heeft een nieuw record bereikt; op ruim 6000 vierkante meter presenteren zeker 150 Nederlanders hun producten en noviteiten op de vakbeurs.

Aanbod

De Sial 2014 presenteert volgende week in het beurscomplex Paris Nord Villepinte een compleet aanbod voor de voedingsmiddelensector van ruim zesduizend exposanten, waarvan 80 procent internationaal, aan 150.000 bezoekers uit bijna tweehonderd landen. De eerste Sial werd gehouden in 1964. In het kader van de vijftigste verjaardag worden diverse speciale evenementen georganiseerd, waaronder een feestelijke avond op het beursterrein op maandag 20 oktober. Meer informatie, zoals de exposantenlijst, het beursprogramma en de aanvraag van toegangsbadges, staat op de website sialparis.com.

Reageer op dit artikel