nieuws

Verveen volgt Brouwer op bij Hoogvliet

Branche & Bedrijf

Verveen volgt Brouwer op bij Hoogvliet

ALPHEN AAN DEN RIJN – Peter Verveen treedt aan als commissaris bij supermarktketen Hoogvliet. Hij volgt Jan Brouwer op, die vanwege zijn aanstelling bij Plus is vertrokken.

Verveen heeft een lange achtergrond in de detailhandel, onder meer als manager bij Dirk van den Broek en als topman bij ketens als Halfords, Leen Bakker en Beven Zwerfsport. Hij is op dit moment ook voorzitter van het detailhandelsplatform Vedis en commissaris bij Pokon Naturado, Europa Have en Shopping Parks NV. Jan Brouwer trad op 1 januari van dit jaar officieel terug bij Hoogvliet, dezelfde dag dat hij begon in zijn nieuwe functie bij Plus.

Bouw bakkerij
Hoogvliet maakte deze week ook bekend te zijn begonnen met de bouw van de nieuwe Hoogvliet-bakkerij in Bleiswijk. De bakkerij, van in totaal 12.600 vierkante meter maakt deel uit van het nieuw te realiseren distributiecentrum van Hoogvliet op bedrijventerrein Prisma. Hier heeft de supermarktketen een stuk grond van dertien hectare aangekocht. De verwachte oplevering van de bakkerij is in de zomer van 2015. Vooralsnog zal alleen de broodproductie van Hoogvliet naar de nieuwe locatie verhuizen. De distributiecentra, centrale slagerij en de kantoren blijven op de huidige locaties in Alphen aan den Rijn tot het nieuwe distributiecentrum in Bleiswijk gereed is.

Reageer op dit artikel