nieuws

Jumbo bouwt op oude Edah-locatie

Branche & Bedrijf

Jumbo bouwt op oude Edah-locatie

TWELLO – Jumbo bouwt een nieuwe supermarkt in Twello. Deze komt te staan op de locatie waar in het verleden een vestiging van Edah stond.

Dat meldt De Stentor. Het gaat om een inmiddels braakliggend terrein op de hoek van de Duistervoordseweg en de Karel Doormanstraat. Daar stond jarenlang een pand waar in het verleden een Edah gevestigd was. Daarna stond het jarenlang leeg en vorig jaar is het uiteindelijk gesloopt. Een daarnaastgelegen appartementcomplex is volgens eigenaar IJsseldal Wonen ook aan sloop toe.

Welstandscommissie
Zodra dit gesloopt is kan een nieuw gebouw worden neergezet. De welstandscommissie van de gemeente heeft maandag een ontwerp goedgekeurd voor de bouw van een complex met een supermarkt van Jumbo en 37 appartementen. Deze worden ondergebracht in drie woonlagen.

Reageer op dit artikel