nieuws

Gewapende overvallers Den Haag opgepakt

Branche & Bedrijf

Gewapende overvallers Den Haag opgepakt

DEN HAAG – Politieagenten hebben dinsdagavond in Den Haag twee overvallers aangehouden. De mannen hadden even daarvoor een supermarkt (niet aangesloten bij een formule) aan de Loosduinsekade overvallen en bedreigden de mensen in de supermarkt met een vuurwapen.

Dat meldt RTV West. Politieagenten zagen bij de supermarkt een auto met daarin twee mannen hard wegrijden. De agenten zetten onmiddellijk de achtervolging in. De overvallers stopten op de van Damstraat en renden daarna hard weg. Onderweg verloren de twee een deel van de buit. Met getrokken vuurwapens konden de agenten op de ‘s-Gravenzandelaan een 21-jarige Hagenaar aanhouden.

Bouwmarkt

De tweede verdachte rende een bouwmarkt in en ook daar wisten de agenten een 18-jarige Hagenaar aan te houden met getrokken vuurwapens.

Reageer op dit artikel